Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:11 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 8 Accident rutier mortal între Topraisar și Amzacea. Un microbuz s-a răsturnat. 20 de răniți și două persoane decedate (galerie foto+video)

ro

15 Jan, 2020 09:10 12343 Marime text


Un accident rutier cu un microbuz răsturant, a avut loc  între Topraisar si Amzacea, județul Constanța. 

Forte alocate au fost patru echipaje SMURD, o autospecială pentru transport personal și victime multiple, un ASAS și Descarcerarea si trei echipaje SAJ. 

Din primele informații, două persoane încarcerate (prinse sub microbuz) si alte patru rănite, ieșite din autobuze.

OFICIAL IPJ Constanța

Polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au fost solicitați să intervină, în jurul orei 08.50, la un accident rutier care a avut loc pe DN 38, la km 19+500m, în afara localității Topraisar, pe fondul  neadaptării vitezei la condițiile meteo nefavorabile, respectiv ceață densă și carosabil umed.

În accident a fost implicat un microbuz care efectua curse regulate de transport persoane, pe relația Negru Vodă – Constanța, conducătorul auto pierzând controlul direcției de mers și răsturnându-se în afara părții carosabile. În urma accidentului rutier, un bărbat și o femeie au decedat la fața locului iar 20 de pasageri au fost transportași la spital cu vătămări corporale pentru îngrijiri medicale.

UPDATE 8 

În urma impactului au rezultat 18 răniți, care se află în drum spre spital si două victime decedate.


UPDATE 7

18 persoane cu multiple traumatisme au fost preluate și transportate la spital pentru investigații medicale amănunțite, conform autorităților de la fața locului.

UPDATE 6

Din păcate, cele două persoane au fost declarate decedate.

UPDATE 5

​Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN38 Constanța – Negru Vodă, la intrarea în localitatea Topraisar dinspre Amzacea, județul Constanța, un microbuz s-a răsturnat – pe fondul neadaptării vitezei la condițiile unui carosabil alunecos – în decor.

Drumul este blocat.

Pe carosabil sunt semnalate porțiuni acoperite cu polei. De asemenea, se circulă în condiții de ceață densă.

UPDATE 4

Ambele persoane au fost extrase, inconștiente.

UPDATE 3

Se lucrează pentru extragerea victimelor și degajarea microbuzului. O persoană a fost extrasă, inconștienta. 

UPDATE 2 

Un accident rutier, a avut loc la orele  08.50, pe DN 38, la intrare in Topraisar dinspre Amzacea. Din primele date, este vorba despre un autobuz răsturnat, două victime ar fi prinse sub acesta și alte patru sau cinci rănite, transmite IPJ Constanța. 

UPDATE 1

Din primele informații, sunt 11 victime, din care două sunt prinse sub microbuz. În total, la fața locului se află 8 ambulanțe, o autospeciala de transport  victime multiple, o autospecială de stingere și autospeciala de descarcerare.



Sursa foto: IPJ Constanța 

Sursa video: Facebook/ Tala Ban 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii