Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:07 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un bărbat ameninţă că se aruncă de pe castelul de apă de lângă Gara Bârlad!

ro

20 Oct, 2023 17:53 855 Marime text
Un bărbat a ameninţat că se sinucide aruncându-se de la aproximativ 30 de metri de pe un turn de apă din municipiul Bârlad, iar la faţa locului au intervenit pompierii cu trei autospeciale şi echipaje specializate, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui.

Din cauza unor garaje construite în apropierea turnului de apă, pompierii nu au putut amplasa perna de salvare, scrie Agerpres.ro. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui, Marius Stanciu, după trei ore, bărbatul a fost convins să coboare de pe turn.

"Detaşamentul de pompieri Bârlad a deplasat trei autospeciale şi echipaje specializate pentru salvarea, iar la nevoie, acordarea primului ajutor unui bărbat care ameninţa că se va sinucide.

Apelantul este un bărbat în vârstă de 50 ani care ameninţa că vrea să se arunce de pe castelul de apă aflat în apropierea gării CFR din municipiul Bârlad. După aproximativ trei ore, persoana a fost convinsă să renunţe la acest gest. Bărbatul a coborât fără a fi nevoie de intervenţia pompierilor", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.

Poliţiştii efectuează cercetări în acest caz.


Citește și:

Un bărbat s-a urcat pe un monument şi ameninţă că se aruncă în aer (VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii