Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:00 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tulcea Fata de 16 ani, mușcată de un câine agresiv. Un echipaj SMURD, la fața locului

ro

03 Dec, 2021 13:26 1684 Marime text
  • Fată de 16 ani, mușcată de un câine agresiv

Mușcată de picior de un câine agresiv, o tânără a cerut sprijin. 


Jandarmii s-au deplasat imediat la fața locului, unde au identificat o fată, în  vârstă de 16 ani, speriată, care a declarat că, în timp ce se îndrepta către centrul orașului, a fost mușcată în zona gambei stângi de către un câine.


Tânăra a primit îngrijiri medicale de specialitate la fața locului de către un echipaj SMURD, fiind în afara oricărui pericol.

Iată comunicatul oficial transmis de Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Tulcea



Mușcată de picior de un câine agresiv, o tânără a cerut sprijin.




Ieri, în jurul orei 19.00,  jandarmii, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au fost solicitaţi, prin intermediul Serviciului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, să intervină în cazul unei fete, mușcată de un câine.




Jandarmii s-au deplasat imediat la fața locului, unde au identificat o fată, în  vârstă de 16 ani, speriată, care a declarat că, în timp ce se îndrepta către centrul orașului, a fost mușcată în zona gambei stângi de către un câine. Tânăra a primit îngrijiri medicale de specialitate la fața locului de către un echipaj SMURD, fiind în afara oricărui pericol.




Jandarmii au continuat verificările, identificând proprietara câinelui, care a declarat că se afla cu câinele la plimbare, iar la un moment dat acesta a zărit un alt câine în zonă, a alergat către acesta și a mușcat o persoană care se deplasa pe drum. Femeia a luat câinele și l-a dus în curtea unui imobil situat pe aceeași stradă unde s-a petrecut incidentul.




Jandarmii au întocmit pe numele femeii în cauză actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvâșirii infracțiunii de neluare a măsurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane.




De asemenea, în cursul acestei zile, jandarmii au fost solicitați să intervină în cazul unui câine periculos lăsat nesupravegheat într-o zonă a municipiului. A fost identificat proprietarul, fiind luate măsurile legale ce se impun în astfel de situații. Jandarmii au sancționat proprietarul câinelui cu amendă în cuantum de 1.500 lei.

Sursa foto: Pexels/ Alexas Fotos 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii