Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:19 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În Arad Un câine agresiv a atacat doi clienți la o terasă

ro

25 Oct, 2023 15:13 981 Marime text




 
  • Un câine agresiv din rasa Amstaff a scăpat dintr-o locuinţă din zona centrală a municipiului Arad şi a muşcat doi clienţi ai unei terase, care erau însoţiţi, de asemenea, de un câine din rasa Husky.

Potrivit Agerpres, un câine agresiv din rasa Amstaff a scăpat dintr-o locuinţă din zona centrală a municipiului Arad şi a muşcat doi clienţi ai unei terase, care erau însoţiţi, de asemenea, de un câine din rasa Husky.


Poliţiştii au fost sesizaţi la 112 despre incidentul petrecut la o terasă din oraş şi au intervenit pentru a ridica animalul agresiv, conform Biroului pentru Protecţia Animalelor Arad, citat de Agerpres  .

"Deplasându-se la faţa locului, poliţiştii au constatat că un exemplar canin, metis Amstaff, ar fi muşcat un câine din rasa Husky, iar în încercarea de a despărţi cei doi câini, două persoane, un bărbat de 30 de ani şi o femeie de 25 de ani, cetăţeni români cu domiciliul în străinătate, proprietari ai câinelui Husky, ar fi fost muşcate de acelaşi câine. Metisul Amstaff a fost ridicat de reprezentanţii adăpostului de câini fără stăpân din Arad”, au precizat polițiștii arădeni.

 
În urma evaluării acestuia, de către reprezentanţii Asociaţiei Chinologice Române - filiala Arad, s-a stabilit că este vorba despre un exemplar canin din categoria a II-a de câini periculoşi, în vârstă de aproximativ 15 ani, deţinut de o femeie de 64 de ani, din Arad.

În urma cercetărilor, poliţiştii au aflat că patrupedul agresiv a forţat geamul locuinţei şi a căzut de pe pervaz, în stradă, de unde a ajuns pe terasa localului, mai transmite sursa citată.

În continuare, poliţiştii fac cercetări pentru "neluare a măsurilor de prevenire a atacului canin", iar câinele a fost lăsat în custodia Adăpostului Public Arad până la finalizarea anchetei.
 
 Citește și
Canabis descoperit de echipa canină formată dintr-un inspector vamal și câinele Athos
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii