Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:47 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei dosare penale întocmite într-o singură noapte la Constanța unor persoane surprinse în timp ce întrețineau raporturi sexuale în parcări

ro

25 Mar, 2023 12:32 3085 Marime text
Polițiști. foto: facebook/DGPMBLa data de 24 spre 25 martie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța au desfășurat o  acțiune pentru menținerea ordinii și liniștii publice și respectarea prevederilor Legii nr. 333/2003. În urma activităților defășurate, polițiștii au întocmit 3 dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri, în cazul unor persoane care au fost susprinse întreținând relații sexuale în locuri publice, în schimbul unor sume de bani.
 
Potrivit unui comunicat al IPJ Constanța, în cadrul acțiunii efectuate pe raza municipiului Constanța, au fost legitimate aproximativ 30 de persoane, au fost verificate 6 vehicule și 12 sisteme de securitate, precum și 12 paznici.

Totodată, au fost conduse la sediu, amprentate și fotografiate 7 persoane.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 11 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 6.000 de lei, dintre care 7 la Lega 61/1991, 2 la Legea 333/2003 și 2 la O.U.G. 195/2002.

Totodată, au fost întocmite 3 dosare de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri, în cazul unor persoanelor care au fost susprinse întreținând relații sexuale în locuri publice, în schimbul unor sume de bani.

Exemple:
  • La data de 24 martie a.c., în jurul orei 22.30, polițiștii au identificat, într-un parc de pe bulevardul Aurel Vlaicu, un bărbat, de 23 de ani, și o femeie, de 23 de ani, care întrețineau raporturi sexuale, în schimbul unei sume de bani. Cu ocazia controlului corporal, asupra femeii a fost găsită suma de 100 de lei, despre care aceasta a afirmat că o primise de la bărbat, în schimbul întreținerii de relații sexuale. Suma de bani a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor.
  • La data de 25 martie a.c., în jurul orei 01.00, polițiștii au identificat, pe strada Dispensarului, un bărbat, de 37 de ani, și o femeie, de 26 de ani, care întrețineau raporturi sexuale într-un autoturism, în schimbul unei sume de bani. Cu ocazia controlului corporal, asupra femeii a fost găsită suma de 100 de lei, despre care aceasta a afirmat că o primise de la bărbat, în schimbul întreținerii de relații sexuale. Suma de bani a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor.
  • La data de 25 martie a.c., în jurul orei 00.30 polițiștii au identificat, în parcarea unui centru comercial de pe bulevardul Aurel Vlaicu, un bărbat, de 23 de ani, și o femeie, de 23 de ani, care întrețineau raporturi sexuale într-un autoturism, în schimbul unei sume de bani. Cu ocazia controlului corporal, asupra femeii a fost găsită suma de 100 de lei, despre care aceasta a afirmat că o primise de la bărbat, în schimbul întreținerii de relații sexuale. Suma de bani a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor.
La acțiune au participat și jandarmi de la Gruparea de Jandarmi Mobilă ”Tomis” Constanța.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii