Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:45 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Transporta lemne pentru a le vinde. Deoarece nu avea acte de proveniență, a fost sancționat

ro

25 Feb, 2017 11:32 2116 Marime text

Vineri, 24 februarie a.c., în jurul orei 14.30, un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa – Detaşamentul 7 Jandarmi Medgidia, aflat în misiune de patrulare, a observat că un bărbat care conducea o autocamionetă încărcată cu lemne, pe strada Industriei din municipiul Medgidia.

După ce a fost oprit şi întrebat cu privire la cantitatea de lemne transportată, acesta le-a declarat jandarmilor că nu are documente de provenienţă şi că le-a tăiat dintr-o zonă împădurită din apropierea localităţii Haţeg, judeţul Constanţa, atât pentru uzul propriu cât şi pentru a vinde.

Jandarmii au solicitat sprijinul lucrătorilor Ocolului Silvic Cernavodă pentru a măsura cantitatea de lemne, în vederea încadrării juridice a faptei,  în urma măsurătorilor rezultând o cantitate de 3,5 metri cubi. 

Întrucât fapta este prevăzută de Legea nr. 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice, bărbatul în vârstă de 38 ani din Medgidia a fost sancţionat cu amendă în cuantum de 3.000 lei, lemnele fiind predate reprezentanţilor Ocolului Silvic Cernavodă.

Sursa foto: Inspectoratul de Jandarmi Județean Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii