Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:41 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tragedie pe șosea! Doi motocicliști au murit pe loc, loviți în plin de o mașină (VIDEO)

ro

16 Jul, 2023 18:05 1968 Marime text

Un accident de circulație mortal, a avut loc duminică după-amiază, pe drumul naţional DN 68, între Caransebeş şi Haţeg.

În urma accidentului rutier, doi motocicliști originari din Ungaria, au decedat, iar al treilea a fost rănit. 

Oficial de la IPJ Hunedoara 

„La data de 16 iulie 2023, ora 14,45, Poliţia Oraşului Haţeg a fost sesizată prin intermediul SNUAU 112, cu privire la faptul că, pe DN68, a avut loc un accident rutier soldat cu victime omeneşti. Poliţiştii ajunşi la faţa locului, din primele cercetări preliminare, au stabilit că, un bărbat în vârstă de 56 de ani, din municipiul Petroşani, judeţul Hunedoara, în timp ce conducea un autoturism pe DN68 din direcţia Caransebeş spre Haţeg, s-ar fi angajat în depăşirea unei coloane de maşini moment în care a intrat în coliziune cu un grup de 6 motociclişti care se deplasa din sens opus.

În urma accidentului a rezultat decesul a doi motocicliști, de cetățenie maghiară, și rănirea gravă a încă unui motociclist, de asemenea, cetățean maghiar.

Victima a fost preluată și transportată de către un echipaj medical la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă”, a transmis în cadrul unui comunicat de presă, Inspectoratul de Poliție al Județului (IPJ) Hunedoara.


Sursa foto-video: IPJ Hunedoara 


Citește și: UPDATE. Accident rutier la trecerea la nivel cu calea ferată. Patru oameni, dintre care doi copii, au murit (FOTO)

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii