Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:43 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Accident rutier la trecerea la nivel cu calea ferată. Patru oameni, dintre care doi copii, au murit (FOTO)

ro

16 Jul, 2023 16:21 2173 Marime text

UPDATE 3

Din nefericire, 4 oameni, dintre care doi copii, au murit după ce mașina în care se aflau a fost lovită de trenul Interegio Suceava – București Nord. Accidentul s-a produs la trecerea la nivel cu calea ferată de lână Halta Orbeni, iar în urma acestuia traficul feroviar a fost blocat pe ambele fire. 

UPDATE 2, CFR SA, ora 17.40 - circulație feroviară reluată între Orbeni și Sascut

La ora 17.30 s-a reluat traficul feroviar între Hm. Orbeni și Hm Sascut, pe ambele fire de circulație.


Menționez faptul că, din cauza accidentului rutier de la trecerea la nivel, de la ieșirea din Halta Orbeni, următoarele trei trenuri de călători au fost oprite temporar în stațiile adiacente, până la redeschiderea liniei Orbeni - Sascut: IR 1754 ( Suceava - București Nord), retras în halta Orbeni, IR 1543 ( Brașov - Iași), în halta Sascut și R 5404 (Pașcani - Mărășești), în stația Fărăoani., a transmis Oana Brânzan, Purtător de cuvânt CFR SA.



UPDATE 1, ora 17.10

Mecanicul trenului IR 1754, implicat în accidentul rutier, va fi preluat de organele abilitate pentru probe de sânge.

Astfel, trenul IR 1754, care circulă în relația Suceava - București Nord, va fi retras în halta Orbeni, unde va aștepta mecanic de schimb.




În jurul orei 15.21 s-a înregistrat un accident rutier la trecerea la nivel cu calea ferată, situată la ieșire din halta de mișcare (Hm) Orbeni.

Trenul IR 1754, la ieșire din Hm Orbeni, surprinde și lovește un autoturism aflat pe trecerea la nivel cu calea ferată, dotată cu semnalizare automată (SAT).

Din primele informații transmise de personalul feroviar sosit la fața locului, în urma impactului au rezultat patru victime.

Trenul IR 1754, care circulă în relația Suceava - București Nord, va staționa la locul accidentului rutier până când organele abilitate finalizează toate procedurile necesare, care se impun în astfel de situații., a transmis purtător de cuvânt CFR SA, Oana Brânzan.


Menționez faptul că, semnalizarea automată de la trecerea la nivel cu calea ferată funcționa în condiții normale, iar următorul tren care este programat să tranziteze zona respectivă este IR 1543, în jurul orei 17.00.

În acest moment circulația feroviară între Hm Odorhei și Hm Sascut este închisă pe ambele fire, traficul urmând a fi reluat după finalizarea demersurilor organelor abilitate.

foto: CFR SA 

Citește și: 

Accident în Constanța!O mașină s-a răsturnat pe bulevardul Mamaia! (FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii