Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:33 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tragedie în județul Vaslui. Un copil de un an și două luni, găsit înecat într-un pârâu

ro

02 May, 2022 07:49 1135 Marime text
Copil înecat în pârâu. foto: UnsplashUn băiat în vârstă de un an şi două luni, dispărut de la domiciliu, duminică după-amiază, a fost găsit decedat într-un pârâu.

Trupul micuțului a fost găsit la aproximativ 500 de metri de casă, conform reprezentanţilor Serviciului de Ambulanţă Judeţean  Vaslui.

Din primele informații mama copilului le-a spus autorităţilor că a constatat dispariţia acestuia în jurul orei 17,30.

Femeia a spus că băieţelul a fost mai întâi căutat de membrii familiei, iar apoi au decis să ceară ajutor la numărul de urgenţă 112.

"În această seară la numărul de urgenţă 112 a fost anunţată dispariţia de acasă, din localitatea Fruntişeni, a unui copil de sex masculin în vârstă de un an şi două luni. Mama copilului a spus că a constatat dispariţia lui în jurul orei 17,30. Iniţial copilul a fost căutat de familie şi abia ulterior au fost alertate autorităţile. La căutări au participat poliţişti şi pompieri, iar SAJ Vaslui a participat cu două ambulanţe tip B2 şi C2. Copilul a fost găsit de salvatori în jurul orei 20,50, la aproximativ 500 de metri de domiciliu, sub un pod într-un pârâu, cu faţa în apă, fără semne vitale. S-au efectuat manevrele de resuscitare timp de peste o oră, fără rezultat favorabil. Medicul prezent la caz a declarat decesul", a precizat Daniel Ungureanu, purtătorul de cuvânt al SAJ Vaslui, conform Agerpres.ro.


Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările producerii evenimentului. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii