Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:38 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Detalii șocante în cazul crimei de la Mangalia! Tânăra găsită decedată în parc ar fi fost ucisă de cea mai bună prietenă (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

06 Aug, 2023 17:26 4962 Marime text
Ca urmare a sesizării din data de 6 august a.c., cu privire la faptul că o persoană de sex femeiesc a fost găsită decedată într-un parc din municipiul Mangalia, Compartimentul de Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța este abilitat să comunice următoarele:

La data de 6 august a.c., în jurul orei 05.30, polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia au fost sesizați cu privire la faptul că, într-un parc din municipiul Mangalia, se află cadavrul unei persoane de sex femeiesc.

Potrivit IPJ Constanța, polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă.

Cadavrul prezenta urme de violență, echipajul medical declarând, ulterior, decesul.

„În cauză au fost efectuate cercetări și investigații de către polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, Serviciului Criminalistic și Poliției municipiului Mangalia, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța. 

În urma acestora, a fost stabilită identitatea persoanei vătămate, ca fiind o femeie, de 18 ani, din județul Vaslui.

Tot ca urmare a investigațiilor efectuate, a fost identificată și o persoană, de 18 ani, față de care se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța“ - au precizat IPJ Constanța

Conform unor surse neoficiale suspectă în acest caz este prietena cea mai bună a victimei, o tânără de 18 ani. Cele două veniseră la muncă pe litoral. 

Se pare că victima și-ar fi înșelat iubitul și apela la prietena ei să o acopere. Între cele două ar fi izbucnit o ceartă și suspecta a ucis-o pe tânăra de 18 ani. Crima ar fi avut loc chiar în camera de hotel în care locuiau cele două. Apoi suspecta ar fi pus cadavrul într-un geamantan și l-a dus până în parc unde l-a abandonat sub bancă. 

UPDATE: 

Suspecta va fi adusă la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța în această seară. 

UPDATE: Ora 19.50

Suspecta a ajuns în fața procurorilor. Aceasta este minoră. 

Citește și: 

Trupul fetei decedate în parc la Mangalia, găsit de un bărbat care mergea la pescuit (VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii