Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:28 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce spun reprezentanții IPJ Constanța despre declarațiile tatălui fetei decedate în accidentul de la 2 Mai (VIDEO)

ro

20 Aug, 2023 14:05 2086 Marime text
Tatăl Robertei, fata de 20 de ani decedată în cumplitul accident rutier de pe DN39 între localitățile 2 Mai și Vama Veche a declarat astăzi la Morga din Mangalia că nimeni de la Poliție nu l-a contactat pentru a-l anunța de nenorocire. Acesta a precizat că vărul tinerei, implicat și el în accident- l-a contactat după tragedie și i-a spus ce a pățit fata. 

„Mulțumesc Poliției Române! Nici până acum nu m-a contactat nimeni  să îmi spună că fata mea a pățit ceva! De la pompe funebre am fost contactat. Aseară m-am apucat să caut eu numere de telefon de la Mangalia, Constanța. Am aflat de la nepot! Acesta a scăpat nevătămat din accident! Acesta a sunat-o pe mama lui care m-a contactat imediat! De la nepot am aflat cum s-a petrecut accidentul“ - a precizat tatăl fetei. 


Cu privire laaceste declarații, Compartimentul de Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța transmite că în timpul cercetării la fața locului, polițiștii au relaționat cu persoanele prezente, care puteau oferi informații despre eveniment. 

„Unul dintre cei prezenți în grupul care a fost accidentat a afirmat că este verișorul numitei D.R.M., mamele lor fiind surori și că a informat-o deja pe mama lui despre ce s-a întâmplat. 

Ulterior, la ora 06:15, în prezența unui ofițer de poliție rutieră, numitul N.I.A., a sunat-o și pe mama verișoarei lui (fetei care și-a pierdut viața), căreia i-a spus ce s-a întâmplat cu fata ei în acea dimineață, în urma accidentului rutier.

Din păcate, datele de contact ale familiei numitului O.A.S. colegii noștri nu le-au obținut, la fața locului. 

De asemenea, nici în bazele de date nu au fost găsite numerele de telefon ale familei acestuia.

Astfel, după finalizarea cercetării la fața locului, a fost solicitat sprijinul colegilor de la IPJ Ilfov, care au anunțat familia victimei.

Transmitem condoleanțe familiilor îndoliate și le asigurăm că desfășurăm toate activitățile, în vederea administrării probatoriului, necesar dispunerii măsurilor legale“ - au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Citește și: 

UPDATEMomente dramatice la Morga din Mangalia! Părinții tinerilor decedați în accidentul dintre 2 Mai și Vama Veche ridică sicriele cu trupurile copiilor (VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii