Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:01 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Mărturiile celui care care a sunat la 112, după ce a găsit nou-născutul abandonat la Eforie- "E groaznic! Sunt familii care ar fi vrut să aibă un copil" (VIDEO)

ro

17 Sep, 2023 11:47 4324 Marime text

Un bărbat a sunat la numărul de urgență 112 duă ce a fost anunțat de un turst care a descoperit un nou-născut abandonat într-un sac de gunoi în zona digului de la Eforie, azi 17 septembrie. 

Este vorba despre Lucian Avanu, bărbatul care a sunat la 112 și care a relatat că s-a deplasat imediat la locul indicat împreună cu colegii săi, unde au găsit bebelușul într-o situație îngrozitoare.

Martorul a povestit cu durere că au tras copilul pe uscat, au desfăcut sacul și au sunat imediat la numărul de urgență 112. Polițiștii au intervenit rapid la fața locului pentru a prelua cazul.

Martorul a exprimat indignarea sa față de această situație, subliniind că există familii care ar fi dorit să aibă un copil și care ar fi putut oferi iubire și grijă acestui bebeluș abandonat.

 Am fost anunțat de un turist că în zona digului a fost găsit un niu-născut într-un sac de gunoi.

M-am deplasat împreună cu colegii. Nu m-am speriat. L-am tras pe uscat, am desfăcut sacul și am sunat la 112. Polițiștii au venit foarte repede.

E groaznic! Sunt familii ce ar fi vrut să aibă un copil. Alții îl omoară, a declarat Lucian Avanu.
 


Declarațiile integrale ale lui Lucian Avanu, le puteți vedea în video de mai jos:

 
Oficial de la IPJ Constanța 

La data de 17 septembrie a.c., în jurul  orei 09.20 , polițiști din cadrul Poliției stațiunii Eforie au fost sesizați cu privire la faptul că, pe o plajă, a fost găsit cadavrul unui făt.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă. 

Cercetările în acest caz sunt în curs de efectuare.



Citește și:

Știri Constanța. Mărturia cutremurătoare a bărbatului care a găsit cadavrul nou-născutului abandonat la Eforie- "Dacă faceți copii, să îi creșteți" (VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii