Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:22 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şoferi „penali" Iată ce a „recoltat" Poliţia Rutieră în două nopţi

ro

05 Dec, 2011 01:00 847 Marime text
Având în vedere că menţinerea unui trafic rutier bazat pe respectarea siguranţei participanţilor la trafic reprezintă o prioritate a Serviciului Rutier Constanţa, poliţiştii din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie au acţionat în nopţile de 2 şi 3 decembrie, cu peste 53 de efective participante în întreg judeţul, în 47 de zone specifice, în vederea disciplinării celor care conduc autovehicule aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, ocazie cu care au fost obţinute rezultate deosebite.

Astfel, acţiunile s-au concretizat în 47 de sancţiuni aplicate, în valoare de 11.272 de lei, fiind constatate 18 infracţiuni la regimul circulaţiei, dintre care 15 pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi trei pentru conducere fără permis de conducere.

De asemenea, au fost reţinute 28 de permise de conducere, fiind sancţionaţi 36 de conducători pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, patru conducători auto care nu au folosit centura de siguranţă, trei pentru defecţiuni tehnice, nouă pentru alte abateri, fiind retrase şi două certificate de înmatriculare.

Astfel, în data de 3 decembrie, în jurul orelor 02.40, pe DN3, Andrei M., de 21 de ani, din Murfatlar, a condus un autoturism în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, respectiv 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În aceeaşi zi, George B., din municipiul Tulcea a condus un autoturism pe strada Cuza Vodă din Constanţa, nu a oprit la semnalul regulamentar efectuat de către poliţistul rutier, ulterior fiind blocat în trafic. La efectuarea testării cu aparatul etilotest s-a constatat faptul că acesta avea o alcoolemie de 0,75mg/l alcool pur în aerul expirat. În ambele cazuri au fost întocmite dosare de cercetare penală.

Totodată, Serviciul Rutier îl cercetează în stare de libertate pe Liviu Cătălin C., de 22 ani, din Constanţa, întrucât a condus un autoturism pe drumurile publice cu o îmbibaţie alcoolică de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Serviciul Rutier îl cercetează în stare de libertate pe Alexandru D., de 26 ani, din Constanţa, care a condus un autoturism pe drumurile publice cu o îmbibaţie alcoolică de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Serviciul Rutier o cercetează în stare de libertate pe Ecaterina Amalia P., de 23 ani, din Techirghiol, întrucât a condus un autoturism pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere. Serviciul Rutier îl cercetează în stare de libertate pe Puiu M., de 35 de ani, din Cuza Vodă, care a condus un autoturism pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere.

Tot în libertate este cercetat şi Bogdan Ştefan E., de 35 ani, din Mangalia, deoarece acesta a condus un autoturism pe drumurile publice cu o îmbibaţie alcoolică de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Nu în ultimul rând, Serviciul Rutier îl cercetează în stare de libertate pe Marius S., de 28 ani, din Constanţa, întrucât a condus un autoturism pe drumurile publice cu o îmbibaţie alcoolică de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, BRM cercetează în stare de libertate pe Vladimir N., de 27 ani, din Constanţa, care a condus un autoturism pe drumurile publice cu o îmbibaţie alcoolică de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat. La fel, BRM cercetează în stare de libertate pe Emrah A., de 20 ani din Constanţa, întrucât a condus autoturism pe drumurile publice cu o îmbibaţie alcoolică de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii