Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:36 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șoferi constănțeni prinși băuți la volan. Unul dintre ei nici permis nu avea!

ro

02 Jul, 2020 21:12 1162 Marime text

•    În cauze, au fost întocmite dosare de cercetare penală.

Doi bărbați din județul Constanța au fost prinși de oamenii legii în timp ce se aflau la lvolan, deși consumaseră băuturi alcoolice. Primul dintre ei are 67 de ani și avea o valoare de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat, în timp ce al doilea individ, de 42 de ani, nu avea permis.

Iată datele oficiale puse la dispoziție de IPJ Constanța:

La data de 1 iulie a.c., în jurul orei 21.30, polițiști din cadrul Secției 5 Rurală Cogealac, împreună cu jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Tomis Constanța, au identificat un bărbat, de 67 de ani, care a condus un autoturism pe strada Principală din localitatea Corbu, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
La data de 1 iulie a.c., în jurul orei 21.45, polițiști din cadrul Secției 5 Rurală Cogealac au identificat un bărbat, de 42 de ani, care a condus un autoturism pe strada Școlii din localitatea Sinoie, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
În cauze, au fost întocmite dosare de cercetare penală.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii