Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:03 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șoferi băuți, ori fără permis. Polițiștii constănțeni le-au făcut dosare penale

ro

01 Jul, 2020 10:55 1413 Marime text


•    Trei astfel de infracțiuni au fost constatate de oamenii legii în ultimele 24 de ore

Trei cetățeni au fost prinși de polițiștii constănțeni în timp ce conduceau fie sub influența băuturilor, fie fără permis. Toți trei s-au ales cu dosare de cercetare penală întocmite de oamenii legii.

Iată datele oficiale puse la dispoziție de Inspectoratul de Poliție al Județului Constanța:

La data de 30 iunie a.c., în jurul orei 19.00, polițiști din cadrul Secției 6 Rurală Cernavodă au identificat un tânăr, de 20 de ani, în timp ce conducea o autoutilitară, pe DJ 233, dinspre satul Floriile către comuna Aliman, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
La data de 30 iunie a.c., în jurul orei 20.50, polițiști din cadrul Poliției municipiului Medgidia au identificat un bărbat, de 35 de ani, care a condus un autoturism pe raza localității Valea Dacilor, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
La data de 30 iunie a.c., în jurul orei 21.25, polițiști din cadrul Secției 4 Rurală Medgidia au identificat un bărbat, de 65 de ani, care a condus un autoturism pe raza comunei Castelu, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
În cauze, au fost întocmite dosare de cercetare penală.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii