Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:39 06 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șofer de 28 de ani drogat implicat într-un accident mortal în județul Bistrița Năsăud

ro

27 Oct, 2023 21:55 1128 Marime text
Foto cu rol ilustrativ: ZIUA de ConstanțaÎn acestă seară, polițiștii rutieri din Beclean, județul Bistrița Năsăud, au intervenit la un accident rutier, produs pe Drumul Județean 171, în localitatea Ilișua.

Potrivit IPJ Bistrița Năsăud, din primele date, un tânăr de 28 de ani, din Năsăud, în timp ce conducea un autoturism prin localitatea Ilișua, a surprins și accidentat un bărbat de 53 de ani, din Ilisua, care ar fi traversat strada.

În urma accidentului, din nefericire, bărbatul de 53 de ani a decedat. 

„În urma testării cu aparatul din dotare a conducătorului auto, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Menționăm faptul că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, bărbatul fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise. Acesta a fost testat și cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii Compartimentului Rutier Beclean continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolui sau a altor substanțe“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Bistrița Năsăud.

Citește și: 

„Vroiam să vin să te văd ginere, nu în sicriu, copile!“Mesaje de condoleanțe pentru tânărul de 21 de ani decedat în accidentul de pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii