Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:47 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sfârşit de săptămână pe şoselele din Constanţa Un mort şi mai mulţi răniţi în accidente rutiere

ro

01 Sep, 2014 00:00 1287 Marime text
Weekend-ul care tocmai s-a încheiat a fost unul însângerat pe şoselele din judeţul Constanţa. Un bărbat de 80 de ani, din Nicolae Bălcescu, a murit, sâmbătă dimineaţa, după ce autoturismul pe care îl conducea a fost izbit violent de o altă maşină. Octogenarul ieşea de pe drumul de acces la ferma Elcomex în DN 2A. Nu s-a asigurat şi nu a acordat prioritate, iar celălalt autoturism, condus regulamentar de un bărbat în vârstă de 41 de ani, din Constanţa, l-a lovit în plin. Pensionarul a decedat pe loc.
 
Un minor de patru ani, aflat cu bunica sa în Mamaia, a fost accidentat de un şofer grăbit, pe o trecere de pietoni, în apropierea Satului de Vacanţă. Căruciorul în care se afla a fost aruncat câţiva metri după impact, sub privirile îngrozite ale bunicii, care abia a apucat să se ferească de maşină. Copilul nu a suferit leziuni grave, însă şoferul, în vârstă de 54 de ani, este acum pieton şi va răspunde penal pentru vătămare corporală din culpă.

 Tot sâmbătă, un şofer distrat a reuşit să tamponeze un autoturism pe aleea de acces către una dintre parcările City Park Mall.

 Nici ziua de duminică nu a fost lipsită de incidente rutiere. Patru autoturisme au fost implicate într-un carambol spectaculos la intersecţia străzii Caraiman cu şoseaua Mangaliei, în zona Far. Vinovat a fost un tânăr turist din judeţul Alba, care nu a acordat prioritate. Două femei au fost rănite uşor.
 
Tot ieri, un turist din Covasna a accidentat o constănţeancă pe trecerea de pietoni, pe bulevardul Tomis, lângă Macul Roşu. Femeia nu a fost rănită grav, însă până să ajungă poliţiştii, şoferul a mutat maşina câţiva metri, insinuând că impactul nu ar fi avut loc pe trecere şi că femeia ar fi traversat neregulamentar. Nu a putut să îi păcălească însă pe poliţişti, iar acum va răspunde penal.
 
Iar un şofer în vârstă de 63 de ani s-a răsturnat cu maşina în afara părţii carosabile, la limita judeţelor Constanţa şi Tulcea, pe DN 22, între localităţile Baia şi Mihai Viteazu. El nu a păţit nimic, însă femeia aflată cu el în autoturism a fost dusă cu ambulanţa la spitalul din Tulcea.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii