Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:45 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Scolile de soferi amatori cu rezultate slabe, trecute la index

ro

09 Apr, 2009 02:27 1907 Marime text
Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV) va publica pe site-ul Prefecturii, în următoarele zile, un raport al tuturor şcolilor de şoferi din oraşul Constanţa. Romeo Tecău, şeful DRPCIV, a declarat că, în primul trimestru al acestui an, au fost examinate 13.332 de persoane pentru proba teoretică. Dintre aceştia, au fost respinşi 8.730, ceea ce înseamnă promovabilitate de 65%. La proba practică au fost examinate 4.370 de persoane, dintre care au fost admise 2.735, adică 63%.
Un bilanţ al tuturor şcolilor de şoferi va fi publicat în cursul acestor zile. Este vorba de cele 43 care au pregătit viitorii şoferi ai traficului constănţean şi care au reuşit performanţa negativă de a nu depăşi pragul de 45% de promovabilitate la proba teoretică.
Comparativ cu anul trecut, Tecău a menţionat că, de la începutul anului 2009, numărul celor care şi-au manifestat interesul de a beneficia de un permis de conducere şi au susţinut examenele este mai mic cu 260.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • BUDULAN ILIE 29 Apr, 2009 10:45 PENTRU O IMBUNATATIRE REALA A CALITATII VIITORILOR SOFERI, ESTE BINE SA FITI MAI ATENTI LA ACORDAREA AUTORIZATIILOR DE INSTRUCTOR AUTO. CU PROFESORI DE CALITATE, SIGUR VOM AVEA SI SOFERI DE CALITATE.DE ASEMENI, POLITIA TREBUIE SA INTERVINA MAI ENERGIC IN TRAFIC PENTRU CALMAREA CELOR CARE NU VOR IN NICIUN FEL SA RESPECTE LEGILE DE CIRCULATIE. SI ATUNCI, VA FI MAI BINE. AFISAREA REPETENTILOR, NU E O SOLUTIE. SI NE AMINTESTE DE PANOURILE DE ONOARE DE ODINIOARA.