Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:14 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Să cunoaştem Structura IPJ! Cine sunt şefii poliţiilor orăşeneşti din judeţul Constanţa

ro

24 Sep, 2019 00:00 3539 Marime text
Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa se organizează şi funcţionează potrivit Legii nr. 218/2002 privind organizarea şi funcţionarea Poliţiei Române şi desfăşoară activităţi de menţinere a ordinii şi liniştii publice, a siguranţei cetăţeanului, de prevenire şi combatere a fenomenului infracţional şi de identificare şi contracarare a acţiunilor elementelor care atentează la viaţa, libertatea, sănătatea şi integritatea persoanelor, a proprietăţii private şi publice, precum şi a altor interese legitime ale comunităţii.
 
În scop pur informativ, prezentăm structura Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa.
 
Poliţia Oraşului Cernavodă este condusă de comisarul-şef de poliţie Costel Târsănoagă, asta în timp ce Poliţia Oraşului Hârşova este condusă de subcomisarul de poliţie George Marcu. Poliţia Oraşului Murfatlar este condusă de comisar-şef de poliţie Marius Blănuţă, Poliţia Oraşului Eforie, de comisarul-şef de poliţie Gabriel Cornel Coteanu, iar Poliţia Oraşului Băneasa, de inspectorul de poliţie Vasile-Cristian Olaru. Mai departe, potrivit datelor oficiale, în fruntea Poliţiei Oraşului Năvodari se află comisarul de poliţie Vasilica Ivan, la şefia Poliţia Oraşului Techirghiol este subcomisarul de poliţie Nicolae Grosu, iar Poliţia Oraşului Negru-Vodă este condusă de comisarul de poliţie Ionel Mitu. 
 
Subcomisarul de poliţie Mădălin-Laurenţiu Făget conduce Poliţia Oraşului Ovidiu, comisar-şef de poliţie Dorel Răcaru este şeful Poliţiei Staţiunii Costineşti, iar comisar de poliţie Marius Popescu conduce Biroul de poliţie Vama Veche - 2 Mai.
 
Poliţia Staţiunii Mamaia este condusă de subcomisarul de poliţie Iulius Neamţu, iar comisarul-şef de poliţie Marin Dinca se află la comanda Poliţia Staţiunii Neptun.
 
Citeşte şi: 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii