Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:17 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Reţea de traficanţi de canabis, destructurată la Constanţa

ro

30 Jul, 2015 00:00 3703 Marime text
Poliţiştii constănţeni au descoperit, în urma a 12 percheziţii domiciliare, canabis şi dispozitive pentru prepararea şi porţionarea drogurilor, pe care le-au confiscat. De asemenea, din locuinţa unuia dintre cei în cauză au fost ridicate urme de DMT, un drog de mare risc.
 
Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate şi procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) - Serviciul Teritorial au efectuat, pe 26 iulie, 12 percheziţii domiciliare în municipiu, efectuate la persoane bănuite de săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi deţinerea, fără drept, de droguri de risc şi de mare risc, pentru consum propriu. La activităţi au participat şi poliţişti de la Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Porturi Maritime Constanţa şi de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa, precum şi jandarmi.
 
În urma acestor percheziţii, oamenii legii au găsit canabis (în valoare de 2.260 de lei) şi dispozitive pentru prepararea, porţionarea şi consumul drogurilor, pe care le-au confiscat. De asemenea, din locuinţa unuia dintre cei în cauză au fost ridicate urme de N,N-Dimethyltryptamine (DMT), un drog de mare risc. Ieri, trei dintre persoanele în cauză, cu vârste cuprinse între 23 şi 37 de ani, au fost reţinute, urmând a fi prezentate instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă. Acţiunea a beneficiat de suportul Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii