Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:09 22 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Raporturi sexuale întrerupte de polițiști, în mai multe locuri publice din Constanța!

ro

26 Mar, 2023 15:47 3499 Marime text
foto cu rol ilustrativ: Pexels Dosare penale pentru ultraj contra bunelor moravuri la Constanța! 

La data de 25 spre 26 martie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța au desfășurat o acțiune pentru menținerea ordinii și liniștii publice.

Cu această ocazie, au fost întocmite 3 dosare de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri, în cazul unor persoanelor care au fost susprinse întreținând relații sexuale în locuri publice, în schimbul unor sume de bani., anunță IPJ Constanța. 

Exemple:

La data de 25 martie a.c., în jurul orei 20.30, polițiști din cadrul Secției 2 Poliție au identificat, într-o parcare de pe aleea Mărgăritarelor, un bărbat, de 38 de ani, și o femeie, de 23 de ani, care întrețineau raporturi sexuale, în schimbul unei sume de bani. Cu ocazia controlului corporal, asupra femeii a fost găsită suma de 60 de lei, despre care aceasta a afirmat că o primise de la bărbat, în schimbul întreținerii de relații sexuale. Suma de bani a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor.

La data de 25 martie a.c., în jurul orei 22.45, polițiști din cadrul Secției 4 Poliție au identificat, pe strada Interioară, un bărbat, de 22 de ani, și o femeie, de 21 de ani, care întrețineau raporturi sexuale într-un autoturism, în schimbul unei sume de bani.

La data de 25 martie a.c., în jurul orei 23.15, polițiști din cadrul Secției 2 Poliție au identificat, într-o parcare de pe strada Baba Novac, un bărbat, de 27 de ani, și o femeie, de 37 de ani, care întrețineau raporturi sexuale într-un autoturism, în schimbul unei sume de bani. Cu ocazia controlului corporal, asupra femeii a fost găsită suma de 50 de lei, despre care aceasta a afirmat că o primise de la bărbat, în schimbul întreținerii de relații sexuale. Suma de bani a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor., mai transmite Poliția. 

La data de 25 martie a.c., în jurul orei 23.45 polițiști din cadrul Secției 4 Poliție au identificat, într-o parcare de pe strada Baba Novac, un bărbat, de 50 de ani, și o femeie, de 26 de ani, care întrețineau raporturi sexuale într-un autoturism, în schimbul unei sume de bani.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii