Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:20 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rănit în accident, amendat de poliţişti

ro

20 Jan, 2013 23:16 1622 Marime text
Un bărbat din Mihail Kogălniceanu, implicat într-un accident rutier, a fost sancţionat de poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Mihail Kogălniceanu pentru alarmarea eronată a organelor de poliţie.

Ieri, în jurul orei 03.40, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Mihail Kogălniceanu au fost sesizaţi telefonic de către reprezentanţii Spitalului Judeţean Constanţa, Secţia de Primire Urgenţe, despre faptul că în secţie a fost adus Mihail M., din comuna Nicolae Bălcescu, care prezenta mai multe leziuni traumatice, afirmând că a fost agresat în comuna Lumina de mai multe persoane necunoscute.

În urma cercetărilor efectuate de către poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Mihail Kogălniceanu a rezultat că, în noaptea de 19/20 ianuarie, în jurul orei 23.00, Mihail M. a condus un autoturism pe DJ 222, dinspre Mihail Kogălniceanu către Târguşor, şi ajungând la ieşire din comuna Mihail Kogălniceanu a părăsit partea carosabilă, intrând cu autoturismul într-un canal de irigaţii. Din accidentul rutier a rezultat vătămarea corporală a lui Mihail M. şi avarierea în proporţie de 70% a autoturismului condus de acesta.

De asemenea, poliţiştii au mai constatat că după producerea evenimentului rutier victima nu a solicitat ajutor medical ca urmare a accidentului de circulaţie, fiind transportat la Spitalul Judeţean Constanţa de către Costel C., din comuna Nicolae Bălcescu. La unitatea medicală, victima a declarat că a fost agresată de mai multe persoane necunoscute.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii