Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:18 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Raed Arafat despre exploziile de la Crevedia „Nu avem pompieri morţi! Pompierii noştri răniţi se vor întoarce toţi acasă“ (VIDEO)

ro

03 Sep, 2023 14:51 1061 Marime text
Raed Arafat. Foto: Facebook/Raed ArafatSecretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne Raed Arafat a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că nu au fost pompieri morţi în urma exploziilor de la Crevedia. 

De asemenea a precizat că nu există "interesul de a muşamaliza", conform Agerpres.ro

"Nu avem ce muşamaliza, credeţi-mă. Nici nu avem interesul de a muşamaliza. Îngrădirea dreptului la liberă exprimare familiilor victimelor evenimentului din Crevedia, că am avea pompieri dispăruţi şi decedaţi... Am văzut declaraţia asta a unui membru al Parlamentului la o emisiune. (...) Dacă fiul unei familii este dispărut, voi credeţi că poate cineva să îi oblige să nu vorbească în ziua de astăzi? Cine să îi oblige să nu vorbească? Cine îndrăzneşte să îi oblige să nu vorbească? Acestea sunt informaţii false, răspândite în diferite ore pentru oamenii care pot, dacă nu verifică informaţia, să o ia de bună, să creadă că avem cea mai nenorocită instituţie care răspunde la urgenţă din Europa. Care ascunde pompierii morţi şi spune familiilor să nu spună despre pompierii morţi. Nu avem pompieri morţi", a spus secretarul de stat.


El a adăugat că toţi pompierii răniţi se vor întoarce acasă, conform informaţiilor pe care le deţine.

"Avem răniţi şi, din fericire, până acum, informaţiile arată că pompierii noştri răniţi se vor întoarce toţi acasă. Acestea sunt informaţiile pe care le avem de peste tot. (...) Toate acestea, după opinia mea, fac parte dintr-o campanie pe care o vedem şi mai intensă de fiecare dată când este ceva, de a îndrepta totul împotriva instituţiilor de intervenţie înainte ca să se analizeze. Nu avem ce ascunde", a arătat şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă.


 

Agerpres.ro 

Citește și: 

Raed Arafat despre exploziile de la Crevedia„Nu spun că a fost totul perfect, dar trebuie analizat totul, înainte de a critica" (VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii