Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:07 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Puculi Mili rămâne după gratii L-ar fi lovit cu coasa pe bărbatul de la care ar fi vrut să fure

ro

21 Jul, 2016 00:00 1788 Marime text


Magistraţii Curţii de Apel Constanţa au dispus menţinerea măsurii arestării preventive faţă de Puculi Mili, aflat în stare de arest preventiv în cadrul Penitenciarului Poarta Albă, pe o perioadă de până la 60 de zile. Decizia este definitivă.
 
Reamintim faptul că Puculi Mili a fost condamnat în primă instanţă la 5 ani de închisoare pentru tentativă de omor şi tâlhărie. Amintim că poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale, sub directa coordonare a procurorului criminalist şi cu sprijinul poliţiştilor din Medgidia l-au identificat pe Puculi Mili, de 19 ani, din Medgidia, bănuit că în seara de 15 iulie 2015, în jurul orelor 20.00, însoţit de încă două persoane s-ar fi deplasat cu căruţa pentru a sustrage lucernă de pe o solă ce i-ar aparţine lui Stan Banu, de 83 de ani. Acolo, Mili împreună cu cele două persoane ar fi fost surprinse de victimă, care le-ar fi cerut să plece, însă ei ar fi refuzat.
 
Victima i-ar fi aplicat lui Puculi Mili o lovitură în zona capului, cu un obiect dur (băţ), pe care l-ar fi avut asupra sa, iar acesta ar fi replicat aplicându-i o lovitură cu muchia coasei în zona fronto-parietală stânga, care i-ar fi produs leziunile ce i-ar fi pus viaţa în primejdie. Victima a fost găsită de fiul acesteia în sola de lucernă în jurul orei 23.00, fiind dusă la UPU Medgidia, ulterior fiind transportat la SCJU Constanţa pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii