Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:54 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Protest în Constanța. Se scandează împotriva construirii blocului de lângă statuia Lupa Capitolina. Un cetățean a fost agresat (video)

ro

23 Jan, 2020 22:14 9585 Marime text
În aceste momente, în zona peninsulară a Constanței are loc un protest.

Constănțenii prezenți la fața locului protestează pentru construirea blocului din zona statuii Lupa Capitolina din municipiul Constanța.

Protestează lângă zona unde urmează să se ridice imobilul de lângă Palatul de Justiție. Un protestar susține că se lucrează fără aviz de supraveghere arheologică.

Polițiști și echipe de jandarmi sunt prezenți la fața locului și îi legitimează pe protestatari. Un cetățean a fost agresat, fiind preluat de un echipaj SMURD. 

UPDATE: Purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța, Cristina Vasile, a transmis că, în urma unei sesizări cu privire la o stare conflictuală pe strada Traian - zona Lupoaică, unde se efectuează lucrări, poliția a intervenit în această seară la protest.
„La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța și jandarmi ai IJJ pentru detensionarea stării conflictuale.
La acest moment, polițiștii fac verificări în vederea lămuririi situației de fapt”, a declarat purtătorul de cuvânt Cristina Vasile.

Sursă foto-video: Facebook/USR Constanța

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii