Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:57 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Prospături” la BCCO Constanţa

ro

28 Feb, 2014 00:00 1976 Marime text
Jandarmii au surprins în Constanţa două persoane care-şi  pregăteau pentru consumul propriu cinci plicuri cu substanţe halucinogene.

Un echipaj din Gruparea de Jandarmi Mobilă „Tomis” Constanţa, care se afla în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice în municipiul Constanţa, pe strada George Enescu, a observat o persoană de 28 de ani, care-şi confecţiona o ţigară. Aceasta a început să se agite la vederea militarilor, a aruncat ţigara şi a mărit pasul. A fost somat, s-a oprit şi i s-a făcut controlul corporal sumar şi al bunurilor pe care le deţinea. Asupra cetăţeanului, în buzunarele de la haină, jandarmii au găsit patru plicuri care conţineau o substanţă de culoare verde.

Pe strada Caraiman, echipajele Grupării de Jandarmi Mobilă „Tomis” Constanţa au dat de un alt tânăr, de 23 de ani, care-şi confecţiona o ţigară dintr-un plic care conţinea aceeaşi substanţă.
Cei doi au declarat că utilizează substanţa uscată sub formă de ţigări etnobotanice.
Acestora le-au fost întocmite actele de constatare a faptei, iar cele cinci plicuri şi ţigările descoperite asupra lor vor fi înaintate Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate (BCCO) Constanţa în vederea continuării cercetărilor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii