Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:43 09 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prins cu fier vechi

ro

19 Dec, 2013 00:00 1041 Marime text
Un echipaj de jandarmerie a observat, în timpul patrulării pe strada Anghel Saligny din localitatea Cernavodă, o persoană care transporta cu o bicicletă mai multe componente de fier vechi.

Luat la întrebări de oamenii legii, bărbatul nu a putut justifica iniţial provenienţa bunurilor aflate asupra sa, motiv pentru care a fost condus la sediul subunităţii de jandarmi din localitate. În urma cercetărilor, s-a stabilit că toată cantitatea de fier vechi, respectiv 18 bare şi ţevi metalice, în greutate de aproximativ 150 kg, a fost sustrasă prin tăiere de la acoperişul unei clădiri dezafectate ce aparţine unei societăţi comerciale, aflată la ieşirea din Cernavodă. Celui în cauză, cunoscut cu antecedente penale, i-au fost întocmite actele de constatare pentru fapta de furt, acestea urmând a fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia.
Cantitatea de fier vechi a fost predată de către jandarmi, pe bază de proces verbal, unei societăţi de colectare a fierului vechi din localitatea Cernavodă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii