Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:05 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța Percheziții la Medgidia la persoane suspectate de furtul unor componente ale unor locomotive (GALERIE FOTO)

ro

29 Feb, 2024 16:26 634 Marime text
Sursa foto: IPJ ConstanțaLa data de 28 februarie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Siguranță Transporturi, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au efectuat cinci percheziții domiciliare la locuințele a trei bărbați, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Perchezițiile au avut loc în municipiul Medgidia. 

Potrivit IPJ Constanța, din cercetările efectuate în dosar a rezultat că, la data de 14 februarie a.c., cei trei bărbați, de 26 de ani, 27 de ani, respectiv 34 de ani, ar fi pătruns în incinta unei societăți comerciale din municipiul Constanța, de unde ar fi sustras piese componente ale unor locomotive.

„Prejudiciul cauzat este de aproximativ 30.000 de lei.

Bunurile sustrase ar fi fost, ulterior, valorificate la un centru de fier vechi.

În urma efectuării perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate mai multe bunuri a căror proveniență nu a putut fi justificată, printre care aproximativ 2.000 de lei, 8 telefoane mobile, mai multe bijuterii și 23 de plăci de gard.

Cei trei bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore, conduși și încarcerați în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Constanța.


Astăzi, au fost prezentați procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu propunere legală.

Fata de persoanele in cauza, procurorul de caz a dispus masura preventiva a controlului judiciar, pentru 60 de zile.

La acțiune au participat și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

Citește și: 

Percheziții în mai multe județe, printre care și Tulcea într-un dosar instrumentat de Jandarmeria Națională Franceză (GALERIE FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii