Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:59 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbați prinși în flagrant de polițiștii locali din Constanța în timp ce cărau o cutie metalică destinată tranzistoarelor electrice

ro

06 Mar, 2024 15:24 1067 Marime text
Foto: Primăria ConstantaLa data de 05 martie 2024, în jurul orei 9 dimineața, în cartierul Poarta 6, un echipaj din cadrul Direcției Generale a Poliției Locale Constanța a observat doi bărbați care transportau pe un cărucior de mână o cutie metalică destinată tranzistoarelor electrice.

Potrivit reprezentanților DGPL Constanța, acești bărbați au fost interceptați de către polițiștii locali  în apropierea unui centru de colectare de fier vechi situat pe strada Nehoiului.

„În momentul întrebării cu privire la proveniența cutiei metalice pe care o transportau, aceștia au afirmat verbal că au găsit-o la intersecția străzii Mangaliei cu strada Pandurului, unde se desfășurau lucrări de reabilitare a infrastructurii stradale.

Având în vedere că bunul respectiv nu aparținea celor două persoane, au fost întocmite actele procedurale necesare pentru predarea acestora către lucrătorii Secției 4 Poliție, în vederea continuării cercetărilor și dispunerii măsurilor legale corespunzătoare.

Facem un apel către locuitorii din Constanța să semnaleze în continuare orice fapte antisociale legate de menținerea ordinii și liniștii publice la numerele de telefon 0241.484.205 și 0341/922 sau la adresa de e-mail politia.locala@primaria-constanta.ro“ - au mai precizat reprezentanții DGPL Constanța.

Citește și: 

Șofer surprins de camerele de supraveghere în timp ce efectua derapaje și întoarceri bruște în parcarea din apropierea plajei Modern (VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • HRANOVSCHI STELIANA 06 Mar, 2024 16:15 POATE TRANSFORMATOR,NU TRANZISTOR.