Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:14 01 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Principalul suspect în cazul crimei din Mamaia, reținut de polițiști

ro

27 Jul, 2023 08:21 1531 Marime text
În noaptea de 26 spre 27 iulie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale au depistat un bărbat, de 49 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de omor.

Potrivit IPJ Constanța, în seara de 25 spre 26 iulie a.c., acesta ar fi omorât un bărbat, de 69 de ani, în incinta unei baze sportive din stațiunea Mamaia. 

„Bărbatul a fost condus și încarcerat, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, urmând ca astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, cu propunere legală“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Amintim că, la data de 26 iulie a.c., în jurul 07.05, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Mamaia au fost sesizați cu privire la faptul că, în recepția unei baze sportive din stațiunea Mamaia, se află un bărbat decedat.

„Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind vorba de un bărbat, de 69 de ani.

În urma examinării exterioare a cadavrului, s-a constatat că acesta prezintă urme de violență.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală, cercetările în acest caz fiind continuate pentru stabilirea situației de fapt“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Constanța. 

Citește și: 

Știri Constanța azi!UPDATE. Surse - Crimă în Mamaia, lângă terenurile de tenis! (Galerie foto+video) 

Știri Constanța azi!Surse. Crimă în Mamaia! Cine este victima. Afaceri de familie
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii