Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:47 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primul viceprimar postdecembrist al Constanţei, George Aur, a fost condus pe ultimul drum (galerie foto)

ro

04 Sep, 2015 00:00 3041 Marime text
George Aur, primul viceprimar de după 1989 al municipiului Constanţa, a fost condus, ieri, pe ultimul drum. Înmormântarea a avut loc în Cimitirul Central din Constanţa, în prezenţa familiei îndoliate şi a apropiaţilor.

George Aur era de profesie inginer. El a fost numit viceprimar în timp ce fotoliul de primar al Constanţei era ocupat de Tudor Baltă, în perioada Frontului Salvării Naţionale. Imediat după încheierea mandatului de viceprimar, George Aur a ieşit complet din viaţa politică.

Membrii familiei îndurerate îl plâng pe cel care a fost tată, soţ, bunic, iar pentru comunitatea Constanţei, primul viceprimar postdecembrist: „Pe 1 septembrie 2015, ne-a părăsit, trecând în lumea celor drepţi, scumpul nostru soţ, tată şi bunic, ing. Aur I. George. Nu te vom uita niciodată!“ 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Col.ing.ec. Foarfeca George Danut 04 Sep, 2015 15:43 Sincere condoleante familiei indurerate si indoliate. Dumnezeu sa-l ierte si sa-l ridica la cer, in Rai, pentru ca merita din toata inima pentru tot ce a facut pentru Constanta. Un mare familist, un mare inginer, un mare constructor, un mare om cu un mare caracter. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace, la loc luminat, la loc cu verdeata ! Acest mare om chiar si-a facut datoria fata de familie, fata de patrie, fata de popor si a lasat ceva concret in urma lui, o munca titanica cu rezultate fantastice !