Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:55 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primarul PNL al comunei Albești, județul Constanța, Gheorghe Moldovan, decedat în accidentul de la Neptun (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

05 Feb, 2023 12:41 18898 Marime text
Unul dintre cei mai longeivi primari liberali, edilul comunei Albești, județul Constanța Gheorghe Moldovan a murit astăzi într-un accident la intrare în stațiunea Neptun. 

Informația a fost confirmată pentru ZIUA de Constanța de președintele PNL Constanța, Bogdan Huțucă, vizibil marcat de această tragedie.

Gheorghe Moldovan s-a născut pe 28 mai 1956 și se afla la al patrulea mandat de edil al comunei Albești.

„Sunt șocat, sunt distrus. A fost un om plin de viață, un coechipier. Mă aflu acum în drum spre Mangalia, să vedem cu ce putem ajuta. Condoleanțe familiei! Este o pierdere pentru toți cei care l-au cunoscut” - a declarat pentru ZIUA de Constanța, președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu. 

După vacantarea mandatului din cauza decesului edilului, atributiile vor fi preluate de viceprimarul Cristian Vlad.

Reamintim că, un accident rutier a avut loc astăzi la intrare în stațiunea Neptun, județul Constanța. Autoturismul pe care îl conducea ar fi părăsit carosabilul și s-a răsturnat într-o lizieră din Pădurea Comorova.

Potrivit ISU Dobrogea un autoturism a intrat într-un copac. Din primele informații acesta se afla singur în autoturismul Porsche Cayenne.

Potrivit ISU Dobrogea bărbatul a fost declarat decedat de echipajul elicopterului SMURD. 

UPDATE: Oficial de la IPJ Constanța 

La data de 5 februarie a.c., în jurul orei 11.20, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că pe DN 39, în zona podului Neptun, a avut loc un accident de circulație.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat faptul că un bărbat, de 66 de ani, a condus un autoturism pe DN 39, din direcția Mangalia către Constanța și, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, a părăsit partea carosabilă, autoturismul intrând în coliziune cu un copac.

În urma evenimentului rutier, conducătorul auto a decedat.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii