Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:42 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Presupusul agresor, arestat de Tribunalul Constanţa Şeful Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi"- „Băiatul meu este bine acum. Mai întâmpină unele dificultăţi, chestii de fineţe"

ro

08 Nov, 2012 01:10 2783 Marime text
peniu_1.jpgAlin Mureşeanu, de 20 de ani, din Constanţa, bănuit că ar fi agresorul lui Paul Mihai Peniu, fiul preşedintelui Academiei „Gheorghe Hagi", a fost arestat pentru 29 de zile. Decizia a fost luată ieri de Tribunalul Constanţa şi poate fi atacată la Curtea de Apel. Contactat telefonic, preşedintele Academiei „Gheorghe Hagi" ne-a declarat că, pentru un om operat la cap, fiul său este bine acum. „A stat o săptămână la aer de munte, la Cluj, unde avem o cabană, iar mâine se întoarce acasă. Nu mai are probleme cu vorbirea şi cu piciorul drept, în schimb mai întâmpină unele dificultăţi, chestii de fineţe, la mâna dreaptă. Din ce am înţeles de la medici, aceste probleme sunt normale, ţinând cont de operaţia prin care a trecut", a mai spus Peniu senior.

Ieri, prin intermediul unui comunicat de presă, oficialii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa au anunţat că, în urma activităţii desfăşurate de poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, a fost identificat ca suspect de tentativă la omor calificat Alin Mureşeanu (20 ani), din Constanţa. Suspectul a fost reţinut, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, şi ulterior prezentat instanţei de judecată în vederea luării măsurii arestării preventive. Tot ieri, Tribunalul Constanţa a decis arestarea lui Mureşeanu pentru o perioadă de 29 de zile, decizia putând fi atacată la Curtea de Apel. Poliţia mai susţine că, în acelaşi dosar, mai sunt cercetaţi, în stare de libertate, alţi trei tineri suspectaţi de comiterea infracţiunii de loviri sau alte violenţe. Preşedintele Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi", Paul Peniu, tatăl lui Mihai, a declarat: „Pentru un om operat la cap, Mihăiţă este bine acum. A stat o săptămână la aer de munte, la Cluj, unde avem o cabană, iar mâine se întoarce acasă. Nu mai are probleme cu vorbirea şi cu piciorul drept, în schimb mai întâmpină unele dificultăţi, chestii de fineţe, la mâna dreaptă. Din ce am înţeles de la medici, aceste probleme sunt normale, ţinând cont de operaţia prin care a trecut. Cu timpul însă, prin exerciţii, se vor corecta. Problemele de deplasare şi de comunicare au dispărut. Mihai are o gură cât o şură acum, vorbeşte tot timpul! Băiatul meu şi-a angajat un avocat şi ei doi se vor ocupa în continuare de problemele legate de acest caz. Oameni ca cel care l-a lovit cu sticla în cap pe Mihai, fără a se gândi la consecinţe, sunt un pericol public. Am încredere că justiţia va aplica o pedeapsă prin care să fim feriţi de asemenea indivizi".

peniu_-_peniu_sursa_foto_facebook_com.jpg

Zi de 13

Amintim că, la data de 13 octombrie, la ora 04.29, poliţiştii Secţiei 3 au fost anunţaţi că pe bulevardul Tomis din municipiul Constanţa, în dreptul unei unităţi de alimentaţie publică, are loc un scandal între mai multe persoane.

//www.ziuaconstanta.ro/rubrici/sport/fiul-presedintelui-academiei-hagi-internat-in-spital-dupa-ce-a-fost-lovit-cu-o-sticla-in-cap-43656.html

Patrula de siguranţă publică deplasată la faţa locului a identificat două grupuri de tineri, formate din Alin Mureşeanu (20 ani), Alexandru M. (24 ani) şi Advin A. (24 ani) pe de o parte, aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice, şi Claudiu E. I. (26 ani), Coralia P. I. (24 ani) şi Mihai Paul Peniu (25 ani), pe de altă parte, toţi din municipiul Constanţa. Pe parcursul verificărilor, poliţiştii au stabilit că, pe fondul unui conflict spontan, unul dintre tinerii din primul grup l-a lovit cu o sticlă în zona capului pe Mihai Paul Peniu.

//www.ziuaconstanta.ro/rubrici/sport/maine-imi-reface-bostanu--wish-me-luckbaiatul-presedintelui-academiei-de-fotbal-gheorghe-hagi-a-fost-operat-cu-succes-36626.html 

Acesta a fost transportat la Spitalul Judeţean Constanţa, unde a rămas internat pe Secţia Neurochirurgie. Medicii au stabilit diagnosticul de ,,fractură cu înfundare parietală stânga". Persoanele implicate în altercaţie au fost conduse la sediul unităţii de poliţie pentru cercetări, care sunt continuate de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii