Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:21 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Polițiștii au descoperit piese auto contrafăcute, în valoare de aproximativ 1 milion de lei, în Portul Constanța

ro

04 Apr, 2022 14:59 1244 Marime text
Piese auto contrafăcute, foto: Garda de Coastă

Mii de accesorii și piese auto contrafăcute, în valoare de circa 1.000.000 lei, au fost descoperite de polițiștii din cadrul Gărzii de Coastă, în Portul Constanța, într-un container sosit din China. 
 

„Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, împreună cu inspectori vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanța - Sud Agigea au descoperit în Portul Constanţa, într-un container sosit din China, 2.520 accesorii și piese auto, bunuri susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală al unor mărci cunoscute”, anunță luni, 4 aprilie, Garda de Coastă. 


Astfel, în data de 31 martie, o echipă comună formată din polițiști de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă şi inspectori vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanța - Sud Agigea a efectuat controlul fizic asupra unui container sosit din China, încărcat cu bunuri ce aveau ca destinatar o societate comercială cu sediul social în județul Argeș.

Totodată, polițiștii de frontiera efectuează cercetări pentru punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii