Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
07:39 20 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliţiştii au confiscat jucării

ro

20 Feb, 2014 00:00 806 Marime text
Poliţişti de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au constituit o echipă comună de control împreună cu lucrători vamali, descoperind într-un container sosit în PTF Constanţa Sud - Agigea din China colete cu jucării pentru copii, susceptibile a fi contrafăcute, cu o valoare de aproximativ 50.000 de lei dacă ar fi fost originale.

Poliţişti de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă şi lucrători vamali au efectuat, la rampa existentă în cadrul PPF Constanţa Sud - Agigea, controlul unui container încărcat cu jucării, sosit din China pe adresa unei societăţi comerciale cu sediul în Bucureşti.
În urma controlului au fost descoperite 324 de jucării pentru copii, susceptibile a fi contrafăcute, cu o valoare de aproximativ 50.000 de lei dacă ar fi fost originale.
Marfa purta însemnele distinctive ale unei firme cunoscute şi a fost ridicată în vederea confiscării de către lucrătorii vamali.
Poliţiştii de frontieră au întocmit administratorului societăţii comerciale în cauză, un cetăţean român cu vârsta de 42 de ani, cu domiciliul în Bucureşti, dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „punere în circulaţie fără drept a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate”.

Ti-a placut articolul?

Comentarii