Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:31 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliţia este în alertă Patru tinere dispărute pe raza judeţului Constanţa

ro

02 Oct, 2012 01:00 1740 Marime text
Poliţiştii Secţiei 2 au fost sesizaţi cu privire la dispariţia minorei Culeafă Vanessa Caroline, în vârstă de 14 ani, din Constanţa. Minora a plecat în mod voluntar de la o prietenă, fără a preciza unde se deplasează la data de 29 septembrie.

Fata are următoarele semnalmente: 1.60 metri înălţime, greutate 40-50 kilograme, faţă ovală, păr şaten până la baza umerilor, ochi verzi. La data dispariţiei era îmbrăcată cu pantaloni 3/4, tricou de culoare verde şi era încălţată cu pantofi sport de culoare albastră. Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze Secţia 2 Poliţie sau Dispeceratul IPJ Constanţa.

La data de 01 octombrie, poliţiştii din Techirghiol au fost sesizaţi de membrii unei familii cu privire la dispariţia fiicei acestora Dumitru Anamaria, în vârstă de 21 de ani, din oraşul Techirghiol, judeţul Constanţa.

Aceasta a plecat de la domiciliul părinţilor din Cobadin împreună cu fiica ei, de 2 ani, la data de 27.09.2012 şi nu a mai revenit până în prezent.

Femeia are următoarele semnalmente: 1.65 - 1.70 metri înălţime, 65 de kilograme, părul lung, şaten, ochii căprui, piercing în buza superioară drapta.

Nu se cunosc obiectele de îmbrăcăminte pe care le purta la data disparitiei.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze Dispeceratul IPJ Constanţa.

Poliţiştii din Saligny au fost sesizaţi cu privire la dispariţia minorei Antonescu Mihaela, în vârstă de 16 ani, din localitatea Saligny, judeţul Constanţa. Minora a plecat în mod voluntar de la domiciliu la data de 28 septembrie şi nu a mai revenit până în prezent.

Fata are următoarele semnalmente: 1.67 metri înălţime, 65 de kilograme, ten deschis, ochii căprui, păr şaten lung până la umeri, buze subţiri, fără semne particulare.

Nu se cunosc obiectele de îmbrăcăminte pe care le purta la data plecării.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze Postul de Poliţie Saligny sau Dispeceratul IPJ Constanţa.

Poliţiştii din Albeşti au fost sesizaţi cu privire la dispariţia minorei Constantin Mariana, în vârstă de 16 ani, din sat Cotu Văii, comuna Albeşti, judeţul Constanţa. Minora a plecat în mod voluntar de la domiciliu la data de 28 septembrie şi nu a mai revenit până în prezent.

Ea are următoarele semnalmente: 1.65 metri înălţime, 47 de kilograme, ochii căprui, ten alb, păr blond tuns scurt.

La momentul dispariţiei purta pantaloni blue-jeans de culoare neagra, bluza de culoare verde, papuci de culoare neagra, geanta de culoare neagra in care avea mai multe obiecte personale.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze Postul de Poliţie Albeşti sau Dispeceratul IPJ Constanţa.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii