Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:33 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Petrecere de logodnă în Cumpăna, oprită de polițiști. Ce amenzi s-au dat

ro

16 Jan, 2021 19:37 2170 Marime text
  • Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Cumpăna au stabilit faptul că este vorba despre o petrecere de logodnă la locuinţa unui bărbat, de 30 de ani, acesta fiind sancţionat contravențional, în calitate de organizator al evenimentului, cu amendă în valoare de 3.000 de lei, conform Legii 55/2020.
În cursul zilei de astăzi, polițiști din cadrul Postului de Poliție Cumpăna s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, la o locuință din comuna Cumpăna, este în desfășurare un eveniment privat, prin care se tulbură ordinea și liniștea publică prin utilizarea unor instrumente muzicale la o intensitate mare.

La fața locului, polițiștii au stabilit faptul că este vorba despre o petrecere de logodnă la locuinţa unui bărbat, de 30 de ani, acesta fiind sancţionat contravențional, în calitate de organizator al evenimentului, cu amendă în valoare de 3.000 de lei, conform Legii 55/2020.

Totodată, alte opt persoane, care se aflau în curtea locuinței, au fost sancționate contravențional cu amendă, în valoare totală de 8.000 de lei, pentru participarea la evenimentul privat.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii