Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:45 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziții la Brăila. Ce s-a găsit în locuința unui bărbat (FOTO)

ro

09 Dec, 2023 15:08 887 Marime text
Poliţiştii brăileni acţionează, permanent, în municipiu şi judeţ, în mod activ și implicat în misiuni preventive de depistare a factorilor criminogeni care pot pune în pericol siguranța noastră și a comunității!

Ieri, 08 decembrie a.c., în cadrul acțiunii BLOCADA, desfășurată în sistem integrat, polițiștii și jandarmii au desfășurat 18 acțiuni și razii pentru prevenirea și descurajarea faptelor comise cu violență, a situațiilor de risc și pentru combaterea consumului de droguri, transmite IPJ Brăila. 
 
Acțiunile desfășurate au fost menite să identifice și să abordeze în mod eficient orice potențială amenințare pentru siguranța societății, intervenindu-se la 38 de evenimente, 34 dintre acestea fiind sesizate prin apel SNUAU 112.

Potrivit sursei citate, ieri dimineață, 8 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase, sprijiniți de polițiști din cadrul Poliției Orașului Însurăței au efectuat o percheziție la domiciliul unui bărbat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Zăvoaia.

În urma activităților desfășurate, la domiciliul bărbatului a fost găsită cantitatea de 100 de kg de articole pirotehnice, din categoriile P1, F2 și F3, în valoare de aproximativ 10.000 de lei.

De asemenea, polițiștii au găsit și un pistol letal deținut ilegal.

Bunurile găsite au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, pe numele bărbatului fiind întocmit dosar penal în care sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de orice operațiuni cu articole pirotehnice fără drept și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

 
Tot ieri, 8 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Făurei au organizat și desfășurat pe raza de competență o acțiune pentru verificarea respectării normelor legale referitoare la transportul și comercializarea materialului lemnos.

În urma acțiunii au fost legitimate 15 persoane, controlate 15 vehicule și aplicate 3 sancțiuni contravenționale, în valoare de 2.435 de lei.

În jurul orei 16:30, polițiștii l-au oprit în trafic, pe un bărbat, în vârstă de 49 de ani, din orașul Făurei, în timp ce conducea o autoutilitară pe raza localității Jirlău. 

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că bărbatul transporta cantitatea de 2,3 metri cubi de lemn, din specia tei, fără a deține documente legale.

Cantitatea de material lemnos a fost ridicată în vederea confiscării, bărbatul  fiind sancționat contravențional cu amendă, în valoare de 2.000 de lei, conform Legii nr. 17/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice.

Polițiștii vor continua să acționeze tot week-endul pentru a asigura un climat optim de ordine și siguranță publică cetățeanului!- se mai arată în informarea Poliției. 



foto: IPJ Brăila 



Citește și: 

Percheziții într-un dosar de trafic de droguri! Unul dintre suspecți a aruncat pe geam o geantă plină cu bani (GALERIE FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii