Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:03 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziții în județul Constanța la persoane suspectate de furt calificat. Doi bărbați, reținuți (GALERIE FOTO)

ro

09 Jul, 2023 14:24 1343 Marime text
Foto IPJ ConstantaLa data de 6 și 7 iulie a.c., polițiști din cadrul Secției Regionale Poliție Transporturi Constanța, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța,  au efectuat 15 percheziții domiciliare la locuințele mai multor persoane bănuite de comiterea infracțiunii de furt calificat.
 
Potrivit IPJ Constanța, perchezițiile au avut loc în județul Constanța, la locuințele unor persoane bănuite că, la data de 17 spre 18 aprilie a.c., ar fi pătruns în sediul unei societăți comerciale din județul Constanța, de unde ar fi sustras mai multe bunuri, în special scule eletrice, în valoare totală de aproximativ 170.000 de lei.

„Cu ocazia efectuării perchezițiilor, bunurile sustrase au fost recuperate în proporție de 80% și, ulterior, restituite persoanei vătămate.
La data de 6 iulie a.c., polițiști din cadrul Secției Regionale Poliție Transporturi Constanța au reținut, pentru 24 de ore, doi bărbați, de 40 de ani, respectiv 43 de ani, bănuiți de comiterea infracțiunii.
Aceștia au fost conduși și încarcerați în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.
Ulterior, Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța a dispus, față de aceștia, măsura preventivă a controlului judiciar, pentru 60 de zile“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Romănă și Unității Teritoriale de Analiză a informațiilor Constanța.

La acțiune au participat și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, precum și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța.

Citește și: 

Percheziții într-un dosar de delapidare şi contrabandă cu bijuterii. Cinci persoane, reținute
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii