Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:21 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziții DGA la sediul Primăriei municipiului Paşcani, judeţul Iaşi

ro

08 Apr, 2022 11:21 1140 Marime text
Ofițer DGA. Foto: Facebook/DGALucrători de poliţie judiciară din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie - Serviciul Judeţean Anticorupţie Iași, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi,  au pus în executare, în data de 07.04.2022, două mandate de percheziție domiciliară, respectiv unul la sediul Primăriei municipiului Paşcani, judeţul Iaşi, iar un altul la domiciliul unui funcţionar public, angajat al instituției menționate.
         
Potrivit unui comunicat al DGA, în fapt, în perioada iulie - decembrie 2021, persoana care are calitatea de suspect în cauză a pretins de la mai multe persoane sume cuprinse între 2.000 şi 2.500 de euro lăsând să se creadă că își va exercita influența asupra altor funcţionari publici, angajați ai primăriei, în legătură cu efectuarea unor angajări în cadrul instituţiei sau obţinerea, în mod ilegal, a unor autorizaţii de construire.
           

„În prezent, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi, cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de influenţă în formă continuată“ - au precizat reprezentanții DGA.  

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii