Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:30 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Patru polițiști, cercetați disciplinar pentru înlesnirea evadării în cazul tânărului care a fugit dintr-un centru de reținere (VIDEO)

ro

19 Nov, 2021 17:24 1807 Marime text
Patru poliţişti din cadrul IPJ Dolj sunt cercetaţi disciplinar în cazul tânărului care a evadat, joi seara, din Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Dolj. 

Totodată în acest caz a fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înlesnirea evadării.


"La nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj, a fost dispusă declanşarea cercetării prealabile faţă de 4 poliţişti, fiind totodată sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înlesnirea evadării", a informat, vineri, IPJ Dolj, conform Agerpres.ro.


Reamintim că, un tânăr de 23 de ani, condamnat la executarea a 3 ani de închisoare pentru comiterea mai multor infracţiuni de furt, a evadat, joi seara, din Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Dolj unde fusese dus pentru continuarea cercetărilor într-un alt dosar.


Poliţiştii desfăşoară activităţi de căutare a tânărului, fiind mobilizate peste 800 de efective de poliţie de la toate structurile şi instituite filtre rutiere pe raza întregului judeţ. De asemenea, tânărul care a evadat a fost dat în urmărire naţională şi în consemn la frontiera de stat a României.


Totodată, au fost organizate echipe de căutare, periere, scotocire, pe raza municipiului Craiova, oraşului Filiaşi, pe raza comunei Unirea şi comunei Moţăţei, cu sprijinul jandarmilor din cadrul IJJ Dolj, GJMb Craiova, poliţiştilor de la Transporturi, Frontieră, dar şi Poliţiei Locale Craiova, la activităţi fiind folosiţi şi câini de urmă.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evadare.


Sursa foto+video: Gazeta de Sud
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii