Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:15 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Parfumuri şi încălţăminte sport contrafăcute, în valoare de 193.000 lei, descoperite de poliţiştii de frontieră din Constanța (FOTO)

ro

25 Oct, 2023 11:56 750 Marime text
Sursă foto: Garda de Coastă
  • În ultimele 24 de ore, poliţiştii de frontieră din cadrul GN Mangalia şi Punctul Poliţiei de Frontieră Ostrov au descoperit, într-un autoturism înmatriculat în Polonia şi un microbuz înmatriculat în Republica Moldova, 260 de parfumuri şi 97 perechi încălţăminte sport, inscripţionate cu numele unor mărci protejate, susceptibile a fi contrafăcute. Bunurile au fost ridicate în vederea confiscării şi continuării cercetărilor.
 
În ultimele 24 de ore, poliţiştii de frontieră din cadrul GN Mangalia şi Punctul Poliţiei de Frontieră Ostrov au descoperit, într-un autoturism înmatriculat în Polonia şi un microbuz înmatriculat în Republica Moldova, 260 de parfumuri şi 97 perechi încălţăminte sport, inscripţionate cu numele unor mărci protejate, susceptibile a fi contrafăcute. Bunurile au fost ridicate în vederea confiscării şi continuării cercetărilor, transmite un comunicat din partea Gărzii de Coastă.
 
În data de 24 octombrie 2023, la Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche, judeţul Constanţa, poliţiştii de frontieră au efectuat, pe sensul de intrare în ţară, controlul specific asupra unui autoturism înmatriculat în Polonia,  în care călătoreau trei cetăţeni polonezi.
 
Cu ocazia controlului, polițiștii de frontieră au descoperit în bagajele personale cantitatea de 260 de parfumuri, în valoare de 130.000 lei, care poarta însemnele unor mărci protejate, susceptibile a fi contrafăcute.
 
Tot ieri, la Punctul de Trecere a Frontierei Ostrov, judeţul Constanţa, poliţiştii de frontieră au efectuat, pe sensul de intrare în ţară, controlul specific asupra unui microbuz înmatriculat în R. Moldova.
 
Astfel, polițiștii de frontieră au descoperit în portbagajul mașinii și în bagajele personale ale conducătorului auto (un cetăţean moldovean), 97 perechi încălţăminte sport cu însemnele unei mărci protejate, în valoare de 63.000 lei, susceptibile a fi contrafăcute.
 
Bunurile, în valoare totală de aproximativ 193.000 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată, a încheiat sursa citată.


Citește și:
Garda de Coastă cedează cu titlu gratuit doi câini de serviciu
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii