Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:31 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Opriţi cu un foc de armă Suspecţii unei tentative de furt calificat vor rămâne în arest

ro

06 Nov, 2012 00:00 1260 Marime text
S.E. (17 ani), din oraşul Năvodari, şi B.I.V. (17 ani), din Constanţa, au fost prezentaţi duminică Judecătoriei Constanţa de către poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Constanţa. Magistraţii au decis arestarea minorilor pe o perioadă de 19 zile.

Sâmbătă, o femeie i-a anunţat pe poliţiştii Secţiei 4 că doi tineri au încercat să pătrundă în locuinţa unei vecine, situată la parterul unui bloc de pe strada Nicolae Milescu, din municipiul Constanţa.

Bărbaţii au abandonat acţiunea şi au fugit când au constatat că au fost observaţi şi şi-au continuat goana, chiar şi după ce au fost reperaţi şi somaţi de poliţişti.

Deoarece nu s-au supus ordinului de a rămâne pe loc, lucrătorii de poliţie au tras un foc de avertisment în plan vertical, acţiune soldată cu reţinerea unuia dintre tineri, din oraşul Năvodari.

Pe parcursul investigaţiilor a fost identificat şi cel de-al doilea suspect, iar investigaţiile au fost preluate de poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Constanţa, întrucât cei doi tineri sunt suspectaţi de comiterea mai multor furturi similare pe raza municipiului Constanţa.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii