Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:27 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oficial de la ISU B-IF despre cazul brokerului cercetat pentru emiterea mai multor polițe falsificate

ro

02 Feb, 2024 18:54 853 Marime text
Pompieri. Foto: Facebook/IGSUISU B-IF părecizează printr-un comunicat de presă că încheie anual un acord cadru pentru achiziția serviciului de asigurări auto de răspundere civilă - RCA pentru toate vehiculele din parcul auto.

Potrivit ISU BIF, acțiunea se desfășoară în mod transparent, prin postarea unui anunț de participare la o procedură concurențială de achiziție, în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice - SEAP.

„În urma finalizării procedurii de achiziție, brokerul de asigurări a emis polițele conform ofertei declarate câștigătoare.

Având în vedere ancheta penală aflată în desfășurare, ISU B-IF este în continuare la dispoziția organelor de cercetare, pentru furnizarea informațiilor necesare în acest dosar“ - au mai precizta reprezentanții ISU BIF.


Reamintim că, un broker cercetat pentru falsificarea a peste o sută de polițe de asigurări emise pentru autovehicule ale ISU București-Ilfov. 

Citește și: 

Broker cercetat pentru falsificarea a peste o sută de polițe de asigurări emise pentru autovehicule ale ISU București-Ilfov
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii