Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:33 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oficial de la IPJ Timiș despre accidentul rutier mortal în care o femeie a murit

ro

08 Nov, 2023 09:43 711 Marime text
Foto cu rol ilustrativ
  • Un bărbat în vârstă de 69 de ani a condus un autoturism pe DN 59 dinspre Deta spre Timișoara iar la un moment dat a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie în vârstă de 42 de ani.
     
Un bărbat în vârstă de 69 de ani a condus un autoturism pe DN 59 dinspre Deta spre Timișoara iar la un moment dat a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie în vârstă de 42 de ani, transmite un comunicat din partea Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

În urma impactului a rezultat decesul unei femei în vârstă de 67 de ani, pasageră în autoturismul condus de bărbatul în vârstă de 69 de ani și 3 victime, respectiv șoferul în vârstă de 69 de ani, șoferița în vârstă de 42 de ani și un bărbat în vârstă de 46 de ani, pasager în autoturismul condus de femeia de 42 de ani, care au fost transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

În continuare polițiștii efectuează verificări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului, a încheiat sursa citată.


Citește și:
Accident rutier mortal în județul Timiș! O femeie a murit! Alte două victime, la spital
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii