Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:25 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oficial de la IPJ Olt despre explozia unei centrale termice

ro

02 Dec, 2023 13:21 1012 Marime text
Sursă foto: IPJ Olt
  • La data de 2 decembrie 2023, în jurul orei 10:50, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că la o locuință din comuna Osica de Sus a avut loc o explozie la o centrală termică.
     
La data de 2 decembrie 2023, în jurul orei 10:50, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că la o locuință din comuna Osica de Sus a avut loc o explozie la o centrală termică, transmite un comunicat din partea IPJ Olt.

La faţa locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 2 Osica de Sus și mai multe echipaje din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență și Serviciului Județean de Ambulanță.

Din primele verificări, au fost identificate două persoane surprinse sub dărâmături, respectiv o femeie, în vârstă de 62 de ani, din municipiul București și un bărbat, în vârstă de 72 de ani, din comuna Osica de Sus, acestea fiind extrase de către pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

În urma evenimentului, femeia a decedat, iar bărbatul a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, ucidere din culpă și distrugere din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, a încheiat sursa citată.


Citește și:
Explozie la o centrală termică în județul Olt. O femeie a decedat
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii