Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:53 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oficial de la IPJ Constanța despre șoferii care au circulat pe contrasens pe Autostrada A4 Ovidiu-Agigea (VIDEO)

ro

17 Jan, 2024 10:22 965 Marime text
În seara de 16 ianuarie a.c.,  cu ocazia protestului transportatorilor și fermierilor desfășurat în județul Constanța, coloana de protestatari a pătruns pe Autostrada A4, pe sensul contrar sensului de circulație, punând în pericol grav siguranța traficului rutier în zonă . 

Potrivit IPJ Constanța, pentru a înlătura pericolul evident la adresa participanților la trafic, a forțelor de ordine care însoțeau coloana de protestatari și pentru a evita producerea de evenimente rutiere, polițiștii rutieri au procedat la oprirea, legitimarea și identificarea conducătorilor auto.

„Ulterior, pentru încălcarea prevederilor O.U.G. 195/2002, privind circulația pe drumurile publice, au fost aplicate 30 de sancțiuni contravenționale, fiind reținute în vederea suspendării tot atâtea permise de conducere. 
Dorim să menționăm faptul că polițiștii constănțeni au acționat și acționează permanent în interesul și pentru siguranța cetățeanului, măsurile fiind luate pentru a asigura un trafic rutier sigur și fără riscuri pentru toți participanții la trafic, în contextul desfășurării protestelor din județul Constanța“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Constanța.


Citește și: 

Protest la ConstanțaZeci de șoferi au rămas fără permis după ce ar fi condus pe contrasens pe Autostrada A4 Ovidiu-Agigea (GALERIE FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii