Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:01 28 10 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oameni la apă, în Dunăre! Şalupă cu 12 turişti la bord, răsturnată la Sulina

ro

03 Nov, 2014 00:00 1391 Marime text
Poliţiştii de frontieră tulceni au intervenit în zona localităţii Sulina din judeţul Tulcea, pentru salvarea unor turişti români, care se răsturnaseră cu ambarcaţiunea pe fluviul Dunărea, în dreptul milei marine 4,5.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Sulina au fost sesizaţi telefonic, sâmbătă, la ora 18.40, prin numărul de urgenţă 112, că pe Canalul Sulina s-a răsturnat o ambarcaţie cu 12 persoane la bord.

Poliţiştii au acţionat operativ, deplasându-se în zonă cu o ambarcaţiune rapidă, conform procedurilor specifice în astfel de cazuri. La scurt timp, persoanele în cauză au fost recuperate din apă şi de pe mal de către echipajul poliţiei de frontieră şi aduse în siguranţă în Portul Sulina, unde au fost preluate, pentru investigaţii medicale amănunţite, de personalul medical de la Serviciul de Urgenţă Sulina.

Cei 12 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 28 şi 46 de ani, se deplasau cu ambarcaţiunea de la Sulina la Tulcea, iar în dreptul milei marine 4,5, s-au lovit de un obiect plutitor, posibil o buturugă, fapt ce a determinat răsturnarea ambarcaţiunii.

Ti-a placut articolul?

Comentarii