Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:55 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O femeie și cei doi copii ai săi, răniți într-un incendiu izbucnit într-un apartament din Giurgiu (GALERIE FOTO)

ro

04 Mar, 2022 16:37 1377 Marime text
Pompieri în misiune. Sursa foto: ISU GiurgiuPompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență al Județului Giurgiu au fost solicitați să intervină în această după amiază la un incendiu într-un apartament situat la etajul al treilea al unui bloc din strada 1 Decembrie 1918, județul Giurgiu. 
 
Ambulanța și echipaj SMURD în timpul intevenției la Giurgiu. Sursa: ISU GiurgiuLa fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu, cu autospeciala pentru intervenție și salvare de la înălțime, o autospecială de stingere, o descarcerare, un echipaj SMURD și o ambulanță SAJ.

„Pompierii au constatat faptul că incendiul se manifesta în bucătăria locuinței. Femeia, în vârstă de 68 de ani și cățelul acesteia au fost evacuați de pompieri din cauza faptului că apartamentul era inundatat cu fum. O vecină, în vârstă de 40 de ani și cei doi copii ai acesteia, de 10 și 14 ani, au avut nevoie de îngrijiri medicale din cauza fumului inhalat. Aceștia locuiau la etajul IV. Echipajul SAJ le-a acordat primul ajutor la fața locului. Ceilalți locatari s-au autoevacuat“ - au precizat reprezentanții ISU Giurgiu. 

Pompierul și cățelul salvat din incendiu. Sursa: ISU Giurgiu Sursa foto: ISU Giurgiu
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii