Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:02 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O autospecială de pompieri s-a răsturnat pe platforma aeroportului Henri Coandă! Primele informații

ro

04 Oct, 2022 12:10 1025 Marime text
Foto cu rol ilustrativ din Arhiva ZIUA de ConstanțaO autospecială de pompieri aparţinând Serviciului Salvare Stingere Incendii de pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti s-a răsturnat, marţi, la ora 6:40, în timp ce se deplasa pe platforma aeroportului, însă nicio persoană nu a fost rănită.

Potrivit unui comunicat al Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti (CNAB), traficul aerian se desfăşoară în siguranţă şi nicio cursă nu a fost afectată.

Conform sursei citate, incidentul este anchetat atât de către Poliţia Transporturi Aeriene, cât şi de către aeroport., scrie Agerpres.ro. 

La ora 10.45, autospeciala de pompieri a fost repusă pe roţi, cu forţe şi utilaje proprii ale Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti, iar în prezent, maşina se află la baza de mentenanţă, pentru continuarea investigaţiilor.

"Conducerea Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti va lua cele mai drastice măsuri pentru a preveni astfel de incidente pe platforma aeroportuară", se mai precizează în comunicat. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii